Follow my blog with Bloglovin

fredag 5 augusti 2011

Jo, muren ska bli vit!!!!



Tack för gulliga kommentarer..;)

I dag försvann det fina vädret på eftermiddagen så jag passade på att stryka muren med silikatbinder. Det får färgen att fästa bättre sedan.

Jag vet att ni är en hel del som INTE tycker muren ska målas. Både bloggare och andra vänner...

....men tro mig...vi HAR funderat igenom det noga. Jag vet inte ifall man på bilderna riktigt uppfattar hur det ser ut på riktigt....Muren ÄR jätte fin som den är och vi har faktiskt övervägt att inte måla den.....men markstenen kommer inte till sin rätt alls som det är nu. Det känns bara grått o trist....skulle vi inte måla muren borde vi valt en annan sten. Förutom det så har vi redan bilden klar i huvudet både maken o jag och i den bilden är muren VIT...

Hihi...fast ni är gulliga alla ni som bryr er. Hoppas ni tycker det blir fint sen med..;)

I den här hörnan är det skugga större delen av dagen så här är skönt att sitta med en mugg kaffe mellan plaskandet i poolen och slappandet i solstolen.

I de 2 murade krukorna ska vi ha vit klematis som klättrar upp på muren sen. Poolsargen i sten ska också snart komma på plats.

Nix, nu ska jag o köpa något smaskens...ikväll är det ju ett riktigt innekurar-väder.

Ha en mysig fredagskväll!

Kram Katarina

7 kommentarer:

  1. Självklart ska muren bli vit!! Himmel så läckert det blir. Får enorma Frankrike längtan när jag ser dina bilder o "installationer" ;). Sååå fint...

    Jag kanske ska ta mig en tur till dig o kolla det hela på plats. Vem vet när jag dyker upp :D

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hallå!
    Jag är tillbaka :-)
    Har ju inte fått säga nått om muren så inte för att det har nån roll men jag lägger min röst på omålad :-)mest för att det är så oerhört jobbigt med vitt för ögonen när solen lyser!Tänk vita möbler ute i full sol uj uj så jobbigt alltså!
    Meeen jag får ha solglasögonen på då du visar det färdiga resultatet ;-)
    KRAM från mig!

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Ang din hälsning: Svante hade också problem med svamp mellan tårna. Vi slutade med allt torrfoder och allt som innehåller vete och ris. Började med BARF mat (bones and raw food) och efter några månader började resultaten synas. Han har nästan helt slutat slicka sina tassar och den vita färgen har kommit tillbaka. Runt munnen är han ännu missfärgad. (kommer från salivet) Googla på BARFmat så kanske du får info,. Svante äter mald komage,råa hönshalsar, hönsvingar, malt hönskött, svinkött, nötkött och vilt, fisk, ägg och keso. han hade diarre också tidigare, och mådde inte alls bra och blev smått aggressiv, men när vi bytte kosten fick vi en helt annan hund!!
    Värt att pröva!!

    SvaraRadera
  4. De där injektionerna av plasma- kan du berätta mer om det?

    SvaraRadera
  5. Hej; förstår att det måste vara svårt med färgval på väggen. Det blir säkert bra med vitt. Såg svar från Kamomilla ang. tassarna, visst är det jobbigt när de är problem, hoppas det löser sig med kosten.Elsa hälsar med en puss till Sally// Christina

    SvaraRadera
  6. Nämen åhhh så fint..ser ut som i ett annat land nästan..din oas..ojj så mysigt..och jag håller med dig, vitt blir fint..
    Vad ni har jobbat o slitit, och nu är ni i mål..jag beundrar er kraft och skaparlust !!
    Kraaam Anette
    P.s Gillar Sally att bada ?? Nisse hatar att bada...vi får tvinga honom att bara doppa benen i älven, men kanske tur det för annars hade man ju fått passa honom hela tiden så att han inte flyter iväg i strömmarna...

    SvaraRadera
  7. Tack ännu för din andra hälsning om skorna, inläggen och smärtorna. Jag har också så, att jag går direkt på skelettet så att säga. Trampdynan finns inte mer, både stortå och lilltålederna belastas mest och det smärtar så... men som sagt, med bra skor och inlägg kan jag ha ganska bra dagar. :)

    låter intressant med metoden de testade på dig. jag ska nog ta mig i kragen i höst och besöka en specialist.

    kamomilla

    SvaraRadera

Heeeej!

Å vad jag blir glad för att just du vill skriva
en liten hälsning här.
Det värmer och går rakt in i mitt hjärta!
Kraaaam Katarina
♥ ♥ ♥