Follow my blog with Bloglovin

lördag 26 januari 2013

Morgonstund har...

 ...guld i mun...;)
 Godmorgon!
Här är bara jag vaken och jag njuter som alltid på helgen av en lååång stund med morgonkaffe och frukost. De fina Greengateskålarna jag köpte i höstas har blivit hela familjens favoritskålar.
Det är konstigt det där, att vissa skålar och vissa koppar är godare än andra att äta och dricka ur!
Fil med banan,vindruvor och havrepuffar..åå så kaffe med mjölk...mmm..
Jag sitter helst på kortsidan av köksön så att jag både kan titta ut genom de stora fönstren och blogga samtidigt. Riktigt skönt att ta en lång stund att ladda batterierna.
I dag ska jag sätta igång och måla igen...;)
Äntligen!
Det är dags att sätta fart igen. Planen är att hallen ska bli färdig innan våren och värmen kommer för då har vi en massa panel som ska komma på plats på husets utsida.
Ha en toppenlördag!
Kram Katarina

13 kommentarer:

  1. Godmorgon min vän. Jag sitter också och njuter av en lååång frukost och eftersom jag är ensam hemma passar jag på att blogga runt lite.
    Visst är det så att man har sina favoritmuggar och skålar, kaffet smakar liksom bättre i vissa muggar.
    Jag vill gärna ha en tunn kant och det är inte så lätt att hitta.
    Just idag inviger jag faktiskt en ny mugg som jag köpte på IKEA häromdagen, ska provdricka några gånger får vi se om den får godkänt.
    Snart ska jag jag och min lilla hjälpreda Elvis åka ner och öppna butiken. Åh, det var så himla kul att vara där igen igår och allra roligast var det ju förstås att det var så många som kom till oss!
    Vad roligt att svischa runt med penseln igen, du är jätteduktig som håller på hela tiden! Jag har en hel del möbler som väntar på färg och ska tag i dem snart, Susannas rum står fortfarande tomt så jag tänkte passa på att använda det som målarstuga ett tag.
    Ha en toppendag!
    Kraaam Carina

    SvaraRadera
  2. Morning!!
    Tog frukosten i sängen och sitter och slappar lite. Men ska väl dra igång något så småningom.
    Visst är det så, en del koppar är mycket godare att dricka ur.
    Ha en bra dag
    Kram
    AC

    SvaraRadera
  3. Hej vännen. Inte helt fel att sitta där och blogga med frukosten bredvid.
    Jag har varit sugen på att köpa de skålarna, så snygga. Jag har muggen som ljuslykta:)). Dricker inte kaffe:)):
    Det där med rum i trädgården är inte lätt, jag har inte det så direkt hos mig. Men jobbar på det:)). Jag brukar tänka att när man kommer till en trädgård ska man inte se allt direkt, utan delar av trädgården "göms" bakom en häck eller spaljé, träd, buskar. Så det finns mer att upptäcka för ögat.
    Prova du att gödsla, absolut:)). Det är väl värt det. Kogödsel finns att köpa på påse.
    Ha en fin dag.
    Kramar Maria

    SvaraRadera
  4. Ja, ibland så är inte huvudet med eller vad jag nu ska skylla på............ditt SVARTA skåp är såååå snyggt............som tur är så ser jag skillnad på svart och vitt....än så länge......

    Ha en fin målardag,
    Kram

    SvaraRadera
  5. Vet du..jag tror att det vackra i det tilltalar oss.....vi vill vara vackra....även jag har Green gate och det är klart att vi ska sträva efter det.....Kramen Lisbeth

    SvaraRadera
  6. Vilken härlig plats och sitta och både äta och blogga ifrån!

    jag älskar mitt lilla kontor för jag har fönstret med skogen precis utanför så ibland kommer rådjuren och hararna som jag kan sitta och titta på!
    ha en skön lördag!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  7. Ja, man bliver glad af Greengate! Jeg har også en del porcelæn - og andet - fra dem. Dejligt med langsom start sådan en lørdag morgen. Det havde vi også her hos os. Tak for dit besøg på min blog :-) Det blev jeg glad for. Jeg kikker snart inden for hos dig igen. God lørdag aften!

    SvaraRadera
  8. Visst är det härligt med långfrukostar i sin ensamhet på lördagar med TV4 morgon ... Gillar greengate porslinet också .. Ja det måste vara rätt porslin då är det godast att äta .. Det betyder mycket ! Så kul att du gillar min inredning i köket då .. Man blir hemmablind efter ett tag å tycker att man har det tråkigt ! Ständig jakt på förnyelse .. Visst borde man vara nöjd ! Vi har hållt på länge här med inredning .. Men nu börjar vi bli helt klara .. Bara lite små fix .. Lite ute på huset till våren .. Men ni verkar med hålla på hela tiden ..ja att jobba 100 procent funkar ej för mig ..känns lite trist att inte orka som andra .. Men jag ger järnet hela tiden , så det tar slut på krafterna på jobbet .. Och som förskollärare krävs mycket .. Tid, tålamod, engagemang , dokumentation, planering ..mm.. Har man varit utbränd en gång så har man nog alltid ett sådant handikapp i bakhuvudet .. Positivt ! För att bli utbränd måste du brinna .. Och jag är nog en sån själ .. Som glömmer bort mig själv ibland .. Sen måste jag kämpa tillbaka till livet igen .. Har nog de mesta verktygen. .. Ha en skön helg ! Kul att du kikar in till mig .. Kram Jeanette

    SvaraRadera
  9. Jag nog är det så om man bara kravlat sig upp så...;)
    Här tapetseras det ska bli skönt när det är klart!Bregott kossan ligger ute i snön o ska sen säljas.Nytt o fräscht ska det bli :-) Muu fniss
    KRAAAM från mig!

    SvaraRadera
  10. Hoppas det gick bra med målningen..av hallen?

    Men du vad snyggt det svarta skåpet är!! Love it!

    Ha det gott!

    Kram
    Lotta

    SvaraRadera
  11. Kikar in och önskar dej en fin Söndag
    Kramar Kathrine

    SvaraRadera
  12. Vilka härliga skålar =) Visst är det så, en del smakar det bara extra bra i. Hoppas du får en mysig söndag! Kramen

    SvaraRadera
  13. Mysigt och äta frukost länge, att ta sig tid och sitta och blogga lite och så lyfta blicken och titta ut. Du har fin utsikt där, lätt och drömma sig bort. Grilla korv ute är jätteroligt, jag kan tända en engångsgrill i trädgården ibland bara för att det är så gott.
    Ha en fin söndag vännen
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera

Heeeej!

Å vad jag blir glad för att just du vill skriva
en liten hälsning här.
Det värmer och går rakt in i mitt hjärta!
Kraaaam Katarina
♥ ♥ ♥