Något riktigt fredagssmakens var vi sugna på ikväll...
Just nu har vi snöat in på räksoppa.
Jag tyckte vi kunde mixtra om den lite så vi inte tröttnar..
..om man nu kan det!
Eftersom vi bara är 3 st hemma ikväll halverade jag receptet som du hittar HÄR.
Men det räcker lätt till 4 personer.
Så redde jag den så det blev en smarrig pastasås i stället..
Wooooow så gott säger jag bara!
Snabbt och enkelt..
Testa testa!!
Här skålas det med bubbelvatten...
Mammataxin ska på utryckning senare...;)
Ha en härlig kväll!
Kram Katarina
Mmmm, vad gott. Vi (läs maken) brukar också göra nån sån där pastarätt med räkor och chili och babyspenat och vitlök, som är sååå god!
SvaraRaderaMammataxin ja. Den känner jag till. Man ställer ju gärna upp så man vet att ungarna kommer hem i sin ordning.
Kram Lena
Tack för tipset! Soppan åt vi flera gånger förr men den har fallit i glömska. Nu ska jag damma av receptet och använda den som pastasås för det ser riktigt gott ut!
SvaraRaderaSusanne
Ser gott ut det där och grattis till viktnedgången, varje gång det är minus blir man ju jätteglad. Kram Suss
SvaraRaderaHejsan!
SvaraRaderaHar ju gjort den soppan flera ggr så nu ska jag allt testa den som pastasås oxå...ser väldigt gott utoch jag älskar ju ruccola som du lagt som en spegel under...visst äter vi lite med ögonen också, tom bubbelvattnet blir ju godare i fina glas ;).
Att köra mammataxi är nåt jag gladerligen gör, både för att veta att de kommer hem och för att se barnens tillstånd.
Ha en fortsatt fin kväll, kram
Ser jättegott ut! Bra jobbat med viktnedgången också. Kram
SvaraRaderaSer så himla gott ut.
SvaraRaderaSoppa blev pastasås, låter underbart gott! Måste testas!
SvaraRaderaKRAM Anna
Mmmm ser väldans smarrigt ut och det finns inget bättre än plättlätta recept. Ja här rullar taxin också allt som oftast, detblir ju så när man bor en bit utanför stan. Ha en härlig helg vännen. Kramisar Tina ps jag ringer dig under dagen..
SvaraRaderaSmarrigt! jag äter ju inte gärna pasta fast såsen eller soppan kan jag göra. Det blir skaldjur i kväll på Villa Ryttarängen. Änglatrumpeten tar jag in på hösten och så får den stå och "vila" som en pelargon. Alla blad ramlar av. Sedan på våren så kapar jag av 20 cm. långa pinnar som jag sätter i vatten och vips så kommer det nya rötter. Kraaaam Pia
SvaraRaderaHejhopp.
SvaraRaderaMåste tipsa om att kokt broccoli som topping (för den som gillar) på soppan är jättegott och den blir extra matig! Alla kan ju själva välja mängden om man serverar den på sidan om. Ha det bäst!
Kram Marith