Follow my blog with Bloglovin

onsdag 9 december 2015

Saffransskorpor

Godmorgon!
I dag är det full rulle med maaaassor av jobb så det blir bara ett snabbt litet heeeejsan....;)
Jag tänkte fortsätta läska er med lite hembakt medans jag ändå håller på..;)
För några år sedan bakade jag smarriga saffransbiscotti...

De tog slut långt innan jul...haha...
...därför är det ju konstigt att jag inte bakade några förra året och året innan det..
Men nu sååå...nu ligger de där...smarriga i en fin burk och bara väntar på att bli uppätna..;)

I år använde jag Leilas recept fast utan apelsin och nötter. (allergi i familjen)
Går verkligen supersnabbt så de här hinner man baka samtidigt som man lagar kvällsmat.
 Muuuuuums!
Jo jag mår faktiskt ännu bättre i dag....;)
Tröööött men glaaaaaaad...
Ha en härlig dag!
Kram Katarina

5 kommentarer:

  1. Åh, älskar saffransskorpor :) Längesedan nu... får kanske bli helgens bakning ;) //Victoria

    SvaraRadera
  2. ååå,vad gott med saffrans skorpor!!=)

    SvaraRadera
  3. Bland det godaste jag vet.....en torris med smak av saffran. Ändå har jag inte bakat såna än. Kram Anette

    SvaraRadera
  4. Åååå vad goda dom blev!!! Jag bakade dom igår och det var första gången jag bakade skorpor men absolut inte sista, kanske ska baka en omgång till och ge bort i julklapp till några nära och kära. Tack för att du delade med dig av receptet, jag gjorde som du och hoppade över apelsin och nötter. Verkligen super goda =)

    Ha en bra dag.

    Kram Birgitta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men ååå va kul att du gillade dem!
      Japp det blir en superbra julklapp...bästa bästa ju med sånt man gjort själv.
      kram Katarina

      Radera

Heeeej!

Å vad jag blir glad för att just du vill skriva
en liten hälsning här.
Det värmer och går rakt in i mitt hjärta!
Kraaaam Katarina
♥ ♥ ♥