Follow my blog with Bloglovin

söndag 22 januari 2012

Här sitter jag och bloggar...

......ser ni öronen bakom dataskärmen?
 Sally vill gärna ligga på en kudde ovanpå mina ben när jag sitter här.
Jag lägger först den i hopvikta pläden så blir den som en liten hängmatta. Sen ligger Sally på kudden längst ut på fotpallen ovanpå mina fötter. Så jag kan inte direkt klaga på att det är kallt..;)

I fredags var maken och jag o beställde nya sängar. Vi hann in på några ställen och tittade på kök också. Va svårt det är!!
Just nu lutar det åt Ikeas Lidingö.
Det skiljer ju så himlans mycket i pris mellan de olika märkena. Naturligtvis skiljer det även i kvalité men vi är inte villiga att lägga hur mycket som helst.
Det här dörrhålet kommer vi slå igen och fälla in ett gammalt fönster istället. Synd kanske men vi behöver hörnet till skåp. Ikea har ju ett program på sin hemsida där man kan rita sitt kök i 3D.  Jag har hållt på och pillat med det hela dagen men det bara krånglar och sidan loggas ut hela tiden...suck...
I går bryggde jag så mycket kaffe o kokade så mycket korv så det känns som jag aldrig med vill se en kaffebryggare eller en korvgryta. Dagen blev i alla fall väldigt lyckad men väääldigt lång.
Ny vecka startar i morgon..häärligt!!
Kram Katarina

15 kommentarer:

  1. Åh så mysigt, önskar vi hade vår öppna spis i vardagsrummet. Den är i källaren! kan du förstå så dumt. Men på den tiden huset byggdes skulle det vara gillestugor med öppen spis. Go-Sally ligger så gott på dina fötter, precis som min Rasmus brukade göra, även på natten när vi sov. När han försvann kunde jag inte sova på jättelänge, det var tomt på fötterna. Så jag tycker dina bilder är så jättemysiga. Hoppas nu huvudvärken släpper också.
    Goa kramen
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  2. Oj, inte dåligt att sitta och blogga framför den tända brasan! Ser ut som ni har det väldigt mysigt där du och Sally. Inte är det enkelt med kök, det blir lätt att priset drar iväg som du skriver. Jag har också använt Ikeas 3D planner, och när jag nästan var klar stängde den av sig....jag orkade inte börja om igen. Vi har Marbodal Form Ek, 10 år gammalt nu.
    Lycka till!
    Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Hejsan!
    Så spännande och roligt med nytt kök. Ikeas Lidingö hade det blivit hos oss också om vi inte av en ren händelse sprang över ett visningskök som vi kunde kompletera till ett mycket förmånligt pris.
    Vad mysigt du har där med Sally vid fötterna och en sprakande brasa medans du bloggar.
    Ha en fortsatt mysig söndagskväll, kram Ing-Britt

    SvaraRadera
  4. Vilken härlig bloggplats jag har min i järnsängen framför tvn
    oh så kul att sitta och spåna lite:)
    ha e mysig kväll
    krma
    sandra

    SvaraRadera
  5. Så mysigt du och Sally har det där framför brasan.

    Spännande med nytt kök, mycket att fundera på dock. Tycker Ikeas Lidingö är jättefint.

    Trevlig kväll Katarina!
    kram Marie

    SvaraRadera
  6. Där har ni det gott du och Sally. Klart att hon vill vara där det är varmt och mysigt. Lidingököket är snyggt. Det blir nog bra med fönstret där i hörnet.
    Ha en fin vecka

    Kram

    SvaraRadera
  7. Vilken fin bloggplats ...
    Såå mysig med Sally , Spöket giller inte när det är varmt så jag for sitta själv och blogga
    Kram Karina

    SvaraRadera
  8. Låter riktigt mysigt där framför brasan!
    Vi är precis i startgroparna för att renovera vårt kök här snart och ska ha just IKEAS Lidingö. Vet du att IKEAs stommar är samma som Marbodahl? Så är det;-) Så vi lägger lite extra krut på vitvaror och detaljer istället.
    Ha de fint!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  9. Mysigt att sitta och blogga framför sprakande eld!! :)
    Det ligger alltid en katt i mitt knä... har oxå en pläd som hängmatta.. hihi
    Vad spännande med ert kök! :))

    Ha en bra start på veckan
    Kramis Tina

    SvaraRadera
  10. Åhhh så mysigt ni har det..lilla Sally, precis som Nisse, man ska bädda o göra gott åt dom..
    Vad härligt med planering av kök..och nya madrasser...Jag planerar hela tiden i huvudet hur jag vill ha det på övervåningen..vill ju sätta igång nu..men jag får nog hålla mig ett tag till, tills det blir varmare ute, det är liksom lättare att renovera då, för det är ju massa saker som ska bäras in och ut, sågas och kapas..jaa du vet....
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  11. Hittade precis till din jättefina och inspirerande blogg!! Vilken urgullig liten vovve du har....tänker på min lilla skrothund ;) när jag läser om din, mitt i smeten ska man vara!! Skenvalpat har min Mollie också gjort, men då får ett gammalt halvt upptuggat ben duga som bebis. Den bäddas ner lite här och var...;)

    Ha det riktigt bra!!
    Kram Anetthe

    SvaraRadera
  12. Åh, så mysigt ni har det, du och Sally! Elvis vill också gärna ligga mjukt och gosigt, i alla fall en stund tills han tycker det är på tok för varmt.
    Vad mycket spännande ni har framför er nu, många olika val att göra men själva planeringen är ju jätterolig!
    Ha en fortsatt skön dag! Själv ska jag hoppa i lite anständiga kläder nu och bege mig till läkarstationen för att få lite bättre mediciner så är jag strax igång igen.
    Kram till dig o Sally.

    SvaraRadera
  13. Ser ni öronen? Hihi... jag letade efter dina öron... Men sen såg jag ju :)
    Ja det är inte billigt med kök. Nu är det snar tre år sedan vi gjorde iordning vårt kök, och det blev Ikea. Inget slår deras priser i alla fall.
    Kram
    Marie

    SvaraRadera
  14. Så härligt det ser ut, underbart med öronen kram

    SvaraRadera
  15. Hej, vad kuligt att välja och titta Efter nya luckor. Våra kommer från IKEA, för tyvärr är det ju det som passar vår plånbok bäst. Tyvärr så börjar de bli slitna och tappa färg. Men det får vara så, ligger inte högt på prioriteringslistan. Tar det tror jag när det är dags för ny kyl/frys. Klart man ser bem som ligger där bakom:) Elsa ligger gärna i fotändan på schäslongen på kvällarna hos maken. Men på nätterna ligger hon och trycker mot mig, så mysigt. Jag har jättesvårt att sova när hon inte ligger hos mig, tokig man är:) ha så bra, kram Christina

    SvaraRadera

Heeeej!

Å vad jag blir glad för att just du vill skriva
en liten hälsning här.
Det värmer och går rakt in i mitt hjärta!
Kraaaam Katarina
♥ ♥ ♥