Follow my blog with Bloglovin

torsdag 28 februari 2013

Inte kan man låta bli en rabatt??

 Godmorgon alla bönor!!
I går kväll då jag kom hem från jobbet stack jag ut en snabb sväng till Smultrongården.
Jag var ute efter 2 små ljuslyktor. När jag åkte dit hade jag ingen aning om, att om man hade Allehanda-kort, vilket vi har, fick man 20% rabatt på 2 varor. 
Erbjudandet gäller ända tills på lördag..;)
(Allehanda-kort får alla som prenumerar på vår lokatidning här..;)..)


Några ljuslyktor hittade jag inte men en fin kanna från Rif och en stor fin vas fick följa med hem.
Jag älskar rutorna i glaset och har velat ha den här modellen länge. ser framför mig hur den är smockfull med tulpaner. Så länge får några söta minisar bo i den...



Torsdag..
Jag borde egentligen ha fredagsfeeling idag. Det är ju min sista arbetsdag för veckan.
Men det har jag inte!!!
Nää det måste ju vara RÄTT dag för att det ska kännas så där lite extra bra..;)
Kram och ha en underbar dag!
Katarina

18 kommentarer:

  1. Vilka fina inköp! Jag skulle vara ledig idag men får äran att jobba. Blir ledig i morgon i stället men sen så blir det jobb hela helgen. Rätt trist att jobba helg men det ger i alla fall lite mer klirr i kassan. Hoppas du och din familj får en underbar helg. Kram Johanna

    SvaraRadera
  2. Mycket snygga inköp du gjorde!!
    Önskar jag hade orken att jobba, men det blir nog att vara hemma ytterligare en vecka till, tyvärr..
    Längtar verkligen efter en riktig vardag!
    Önskar Dig en toppendag, kram Kate

    SvaraRadera
  3. Åhh vad fint !! Vilken fin vas med rutor i glaset, den kan du ha både som vas och som ljuslykta !!
    Kraaam Anette
    P.s I mitt nästa liv ska jag också vara ledig alla Fredagar ;)

    SvaraRadera
  4. Meget fine ting! Dem kan jeg godt forstå at du var nødt til at købe. Og god weekend. Den begynder jo ganske snart for dig :-)

    SvaraRadera
  5. Underbara fynd du har gjort!!!
    Kramar
    Ninni

    SvaraRadera
  6. Så fina saker du köpt!! Jag skulle gärna ha en ledig dag i veckan, nu jobbar jag varje dag, men kortare dagar. Det funkar det med:)).
    Ha en fin torsdag.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  7. Finfina saker du shoppat.

    Och du, vad kul att du också ska på bloggdagen!!!!! :) Jag kommer nog vara lite nervös över att träffa alla live men det brukar släppa ganska fort.:)

    Ha en bra dag!
    Kram Linda

    SvaraRadera
  8. Hade tänkt jag skulle ta mig dit, men får se om jag hinner, jobbar ju dygnet runt just nu! Vilka härliga dagar du har måste jag säga, ditt jobb måste vara hur bra som helst!
    Ha en bra torsdag och hoppas den rätta känslan infinner sig!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  9. Amen du så fina saker du shoppade. Skönt att torsdag är veckans sista arbetsdag för dig.
    Ha en mysig kväll
    kram
    AC

    SvaraRadera
  10. Låter mysigt med en tripp till Smultrongården! Det stället har jag allt hört talas om! Mamma o pappa var där i somras när de var på väg hem från nån stans:)

    Klart man måste slå till när det är rabatt. Bra att det var på minst två saker;) Och du har ju hittat riktigt fina saker!!

    Ja du, jag är helt slut nu… Kom hem för en halvtimme sen. Har ätit och nu sitter jag här som en säck… borde ju städa, men orken är inte stor.
    Har ju hela dan imorgon på mig ju. Vi ska ha AW imorgon kväll, men just nu önskar jag att jag kunde vara hemma istället. Usch så tråkig jag känner mig nu! Men så känner jag att eftersom jag är med i trivselgruppen måste man vara med..
    Min inspiration på jobbet just nu är ju så där. Jag sliter mitt hår och tänker så det knackar, nått slags jobb måste jag ju ha… Men utbudet är ju inte så stort. Jag har kollat runt lite och även kollat om jag kan byta avdelning. Jag jobbar ju på ett stort universitet, så det finns ju andra ställen än IT-avdleningen att vara på. Dessutom är det inte alltid helt lätt att jobba ihop med både sin man och svägerska.

    Nähä du, nu måste jag ta mig i kragen här!! Tösen min har ju namnsdag idag! Kanske skulle vi slå ihop lite cake pops?
    Vi var hos läkaren idag och hon skulle skicka en remiss till öron-näsa-hals, så får vi se vad som ska hända med hennes mandlar sen. Mammas flicka var sååå duktig och fick även ta blodprov och det såg fint ut. Jag kan lätt bli ganska nervös när det kommer till såna här saker. Sjukdomar och sjukhus får igång huvudet på mig kan jag säga. Men allt såg så fint ut och HB var på 139 så det var ju jättebra!

    Ha en fin kväll kära du!
    Kramar Anna

    SvaraRadera
  11. Väldigt fina fynd! :)
    Älskar kannan... :)
    Ha en finfin torsdagskväll och njut av ledig fredag imorgon!
    Kram /Maria

    SvaraRadera
  12. Rifs saker är så fina, har själv både kannan o muggarna o de används flitigt. Vasen är underbar . Ha en skön kväll o njut imorgon på din lediga dag. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  13. Jättefina fynd ! Jag blir mer å mer förtjust i den keramiken .. Snart finns det nog härmed .. Hi hi .. Vilka fina rum dina tjejer har .. Hm ! Visst kan de ha stökigt i sina rum .. Men en tröst när de flyttar hemifrån så blir det annorlunda .. Min stora tjej har ordning i sitt hem nu .. Skönt ! Hoppas man sått några frön iallafall ..å, så fina skor hon har .. Vill med vara 18 igen .. Hi hi .. Trevlig helg Katarina ! Kram Jeanette

    SvaraRadera
  14. Hej igen Katarina .. Nu har jag iallafall koll på namnet eller hur? Ja jag verkar nog rätt virrig .. Suck ! Men jag är rätt ok faktiskt .. Har bara för brått ibland å läser inte allt .. Tittar på bilderna å läser mellan raderna .. Kanske lite mera mindfullness .. Känn i här och nu .. Hi hi .. Ska skärpa mig .. Du tror väl att jag är helt tom .. Hi hi .. Var tvungen att få rätta mig för dig .. Hoppas du kikar in igen .., kram .. Jag gillar din blogg iallafall .. Jeanette

    SvaraRadera
  15. Vilka fina saker du har köpt! Perfekt med lite rabatt!
    Härligt att ha helg redan, hoppas du får en fin ledig fredag, kram Suss

    SvaraRadera
  16. Tjusigt =) Små gula blomster piggar upp. Vilka fina muggar det står på bordet med, älskar svart och vitt. Kram och ha en toppen dag!

    SvaraRadera
  17. Nej, helst inte när det finns sånahär godbitar att fynda!!!
    Jag är jättesugen på Rif keramiken och skulle vilja ha muggarna i svart/vit. Hittade dom på en underbar affär men tyvärr bara i andra färger. Jag fortsätter leta.
    Kram Lena

    SvaraRadera
  18. Jättefina inköp du har gjort :)
    Skönt med ledig dag och lite helg tidigare än vissa andra (typ mig)
    Ha en jättefin fredag och helg.
    Stor kram
    Jessica

    SvaraRadera

Heeeej!

Å vad jag blir glad för att just du vill skriva
en liten hälsning här.
Det värmer och går rakt in i mitt hjärta!
Kraaaam Katarina
♥ ♥ ♥