Follow my blog with Bloglovin

torsdag 9 april 2015

Vilken härlig färg!!

Har ni tänkt på vad härligt det är med gula blommor?
Man blir ju verkligen glad av gult!
Ändå köper man det väldigt sällan...
Eller jag gör det i alla fall. Det blir mest till påsk.
Konstigt....
Jag menar solen är ju gul...
..och vem blir inte glad av solen?
Alltså borde ju alla bli jätte glada av gula blommor och vilja ha det hemma jämt....
 Ändå känner jag det där suget efter att byta mot pastell...
Det gör liksom inget att de börjar nicka till lite...

Köper ni hem gula blommor annat än till påsk?
Jag undrar verkligen på riktigt varför jag inte gör det?
Kram Katarina

16 kommentarer:

 1. När jag ser din gula bukett ser det jättefint och fräscht ut. Men själv kan jag inte ha gula blommor. Vet inte riktigt varför. Det passar inte in. Mina påskliljor får stå i uterummet. Ha en underbar kväll. Kram Inger

  SvaraRadera
 2. Halloj!

  Nä, jag köper bara gula blommor till påsk. Kanske på sin höjd några milt gula tulpaner vid något tillfälle. Jag har aldrig riktigt fastnat för just den gula färgen. Mina färger är mer åt det gröna och det rosa hållet. Så det är nog helt enkelt en smaksak. Men jag älskar också solen :)))

  Ha en finfin kväll!
  Kramikram!

  SvaraRadera
 3. Nope, jag köper knappt ens gula blommor till påsk. Jo till utsidan kanske ;) Jag tycker inte de passar in hemma hos oss.... fast med en bas i svart/vitt/grått/beige/brun borde ju allat passa hihi... nja, jag gillar nog inte gula blommor. FAST... jag gillar påskljiljor, hur det nu går ihop??? Måste vara formen och att de heter liljor! ;)
  Kram på dig!
  /Maria

  SvaraRadera
 4. Jag älskar gula rosor och gillar gula blommor förövrigt också. Jag tar in från rabatterna vad som finns. Struntar i färgerna bara det är färska blommor inne från tussilago till höstaster. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 5. Härligt med gula blommor, men själv köper jag dem inte. Har hela trädgården full av dem. Är det inte vintergäck, så är det påskliljor, tulpaner rosor och maskrosor ;-) Alla blir jag lika glad för.
  Ha de gott. Catarina

  SvaraRadera
 6. Ja visst är det märkligt att man är så "färgbunden"...gult till påsk, rött till jul...visst blir man glad av en bukett gula rosor eller gula tulpaner!
  Jättefina bilder du visar!
  Ha en fin kväll...
  Kram Titti

  SvaraRadera
 7. Jättefin bukett hos dig, jag har dock svårt för gult och köper det aldrig, inte ens till påsk. Har några påskliljor och liljor i trädgården men det är allt. Kanske borde fundera ett varv till jag med. ;)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Ja,gult är då underbar färg. Jag säger desamma. Man köper den färgen för sällan tyvärr. Kram

  SvaraRadera
 9. Underbara bilder!!!!
  Jag köper oftast gula blommor om det finns, jag älskar gult och gula blommor ger precis den där glada känslan som jag vill ha hemma när jag köper dem :).
  Kram Ulrica

  SvaraRadera
 10. Ja, gult är en underbar färg! :-) Vår lilla 1-åring älskar gult - och det passar på henne, för hon är verkligen en liten solstråle!! ♥ Så mysig liten oas ni har där i dungen.. och er pool-plats ser inte helt fel ut den heller.. ;-) Den runda bruna (vissna, gissar jag?!) blomman i hörnet vid poolen.. vad är det för blomma? :-)


  Trevlig helg!

  Kraam Therese

  SvaraRadera
 11. Såå fint vännen!
  Jag har en vas med gula rosor kvar sen påsken.
  Kan förstå dina tanker, undrar också varför man inte köper det oftare, det är ju så fint!

  Önskar dig en fin helg
  Stor Kram Susanne

  SvaraRadera
 12. Jag håller med, de är verkligen fina. Piggar upp! Men nej, jag är likadan, jag köper aldrig gula blommor. Däremot brukar min mamma komma med gula blommor.
  Ha en skön fredag! Kram Eva

  SvaraRadera
 13. Njae, det händer nog rätt sällan att jag köper gula blommor tror jag. Nån gång ibland så där. Håller med. Konstigt, det är ju en glad färg!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 14. Nej, köper nog aldrig gula blommor, förutom påskiljor till utsidan av huset. Men maken kom hem meden härligt gul rosbukett till påskhelgen... Vackert men ändå köper man det aldrig.
  Önskar Dig en härlig fredag, kram Kate

  SvaraRadera
 15. Hej! Kan också tycka att det är fin och lyser upp med gula blommor men köper det aldrig själv, inte ens till påsk men jag blir väldigt glöd över att få en gul bukett då o då...mannen gillar det och köper ibland gula blommor.
  Önskar dig en fin fredag, kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 16. Gult är vackert! Köper det nog då o då! Gillar ju färg. Det vackraste jag vet är en äng full med maskrosor eller ett rapsfält till blå himmel!

  Kramar Anna

  SvaraRadera

Heeeej!

Å vad jag blir glad för att just du vill skriva
en liten hälsning här.
Det värmer och går rakt in i mitt hjärta!
Kraaaam Katarina
♥ ♥ ♥