Follow my blog with Bloglovin

måndag 21 april 2014

Uterummet

 Godmorgon!
Påskens sista dag... å vilken dag!
Solen strålar och himlen är blå..Kan ju inte bli bättre!
I dag ska vi vara uuuuuuute...heeeela dagen.
Vår fest i går blev lyckad och vi kunde sitta ute ända tills solen gick ner.
Efter det flyttade vi in i uterummet och med hjälp av lite infravärme kunde vi sitta där hela kvällen.


När man kan börja använda uterummet växer ju huset.
Plötsligt har man ett stort rum till.
Det jag gillar mest med vårt är ju ljuset som flödar in från alla håll.
Jag var och köpte första lasset växter i går och jag hoppas jag hinner plantera lite idag.
Vad har ni för er?
Kram Katarina

21 kommentarer:

  1. Hej fina du! Åååå, ditt uterum är så himla fiiint.
    Vi sitter just och planerar lite kring vårt, ska riva den gamla altanen och troligt vis lägga en beställning på nya fönster. Men kanske att själva bygget blir först till hösten, det känns som det är mycket annat nu på våren som ska hinnas med också.
    Idag ska jag klippa gräset, och "städa" lite i trädgården. Vi har lite sämre väder än i går, inte lika varmt och lite blåsigare. Men fortfarande fint:)
    Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Precis som allt annat hemma hos dig så ÄLSKAR jag erat uterum! SÅ fint och jag kan inte se mig mätt. Kanske grävarn´ får ta med sig det också... hihi!
    Här blir det bikini på idag med och sen ska jag försöka att ligga STILL och få en röd snok!
    Det är mitt mål för dagen, får räcka så!
    Kramar!!
    Judita

    SvaraRadera
  3. Hej vännen!
    Ja, ert uterum är verkligen helt fantastiskt. När vi bygger vår altan vill vi gärna planera för att kunna glas in en del av det. Finns ju massor av bra terassvärmare och annat att värma sig med idag. Vi köpte en till pappa i födelsedagspresent som man kan ställa på golvet.
    Men nu har vi ju ingen altan...än;-) Skickade faktiskt in en ansökan till bygglov, men på en entré och toa. Det är liksom dyrare och tar mer tid än att bygga altan tänkte vi;-) Ja ja, vi får se om de hör av sig.
    Hoppas ni bara kan slappa och njuta av solen idag. Här har solen inte riktigt hittat fram än. Inte jag heller som sitter här i pyjamas o morgonrock än.. Och snorar och ojar mig. "Lilla du, lilla du, säger maken och kramar mig.
    I morgon är det jag som ringer min läkare. Tänkte föreslå att få bli sjukskriven på halvtid nån månad, för jag måste komma ikapp med mig själv. Immunförsvaret attackeras ju hela tiden och jag åker dit gång på gång.
    Stumpelumpan åkte med sina kusiner till deras sommarställe igår. Toooomt är det utan henne här hemma, men hon har ju så himla kul. För jag är ju inte så kul när jag inget orkar. Marcus har med varit förkyld här, men blir inte lika däckad med feber som jag. Han har bättre immunförsvar helt klart. Så han jobbar på med listerna i vardagsrummet. Det som tar såååååån tid, men som gör att det ser klart ut. O det blir så bra verkligen.
    Ha en skön dag nu sockersöt!
    Kramar Anna

    SvaraRadera
  4. Hejsan!
    Sååå himla mysigt erat uterum ser ut, önskar sååå att jag hade nåt liknande hemma. Men jag får titta på dina bilder och njuta av det istället.
    Sitter just nu i bilen på väg till flyget, ska bli så kul att komma bort ett tag.
    Ha de så bra och njut av dagen, kram Ing-Britt

    SvaraRadera
  5. Vilket helt fantastiskt uterum. Kan tro att du längtar efter att vara där ute.
    Hälsning från Bodil.

    SvaraRadera
  6. Bara så himla fint och mysigt uterum du har .Ja det har varit en helt underbar påsk .Ja idag blir det att vara ute och mysa .Ha en fin annandag rara du .Kramar Rita

    SvaraRadera
  7. Hej vännen!

    Å vad jag älskar ditt uterum! Jag skulle liksom vilja flytta in där;)
    Drömmer om ett uterum eller åtminstone tak på altanen så man kan sitta ute även fast vädret är ostadigt:) Men tror tyvärr det skulle bli för mörkt i huset om vi gjorde tak på den befintliga altanen... Om vi bygger ut den däremot... Haha det är bra att ha drömmar och framtidsplaner:)
    Idag har jag plockat och krattat massor av sten från gräsmattan som alltid följer med när vi skottar snö på vintern, tråkgöra;) Sen har jag rensat rabatter och klippt ner rosorna. Nu väntar jag på att G ska komma hem så vi kan äta lunch i det fina vädret!

    Ha en härlig dag nu!

    Stor kram

    SvaraRadera
  8. Ditt uterum är fantastiskt vännen o jag önskar att jag också hade ett sådant extra rum. Idag har vi inte lika fint väder, men en fikakorg på stranden har vi hunnit med o nu ska jag bara lata mig på soffan. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  9. Så avis på det där uterummet! Verkar så mysigt och användbart!

    Här har vi softat hela dagen och klämde in ett kalas en kort stund mitt på dagen.

    Kram Lena

    SvaraRadera
  10. vilket härligt uterum du har. Jag har alltid sagt att det ska vi inte ha men nu börjar jag ångra mig, det förlänger ju absolut utevistelsen. Men att jag ångrat mig kommer jag inte berätta för mannen min haha. Kram Anette

    SvaraRadera
  11. Så härligt rum! Vi har ett fast bara med halva väggar a la terass. Vi har tak med infravärme, men glasväggar hade varit toppen.
    Ni har ett riktigt dröm-uterum! Kram Stina

    SvaraRadera
  12. Herregud vad fint och mysigt ni har det där i ert uterum! Vilken fin helg vi fick! Perfekt att kunna doppas sig i poolen denna helg. Ha en fin kväll! Kram Pernilla

    SvaraRadera
  13. Så härligt uterum ni har, blir lite avis där =) Vi funderar på att köpa in ett stort växthus, ett sådant med röd metall runt allt glas, för att göra ett mysigt uterum i.
    Det ligger i planering, möjligtvis till nästa vår =)
    Ha en fin kväll.
    Kramen
    Annika

    SvaraRadera
  14. Ni har ju en riktig umgängesanläggning! Härligt med rejäla utrymmen och så mysigt.

    Här har en del grönsaker såtts och förgrodda plantor planterats ut i landen. I övrigt tycker jag mest att jag springer runt hit och dit och flyttar saker, fixar lite här och donar lite där.

    /Anette

    SvaraRadera
  15. Superfint uterum ni har, som allt annat hemma hos er! Jag skulle oxå vilja ha ett sånt extra rum. Vi valde att göra en utbyggnad istället för vi behövde utrymmet året om...
    Kramis Suss

    SvaraRadera
  16. Hej Katarina!
    Hoppas du haft en trevlig påskhelg!
    Vilket fint uterum ni har!! Gillar golvet också,snyggt!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  17. Du har så fint!! Och så himla härligt uterum och altan!! Wow! Tänk att ni kunde sitta där hela kvällen, då är våren verkligen här, hoppas för att stanna också!

    Hoppas du har en skön kväll, kramar

    SvaraRadera
  18. Du har så fint!! Och så himla härligt uterum och altan!! Wow! Tänk att ni kunde sitta där hela kvällen, då är våren verkligen här, hoppas för att stanna också!

    Hoppas du har en skön kväll, kramar

    SvaraRadera
  19. Nehepp! Nu har har jag bara EN sak att säga! Antingen flyttar jag in till er, eller kör du hit hela ditt hus OCH gård inkl pool till mig! Jag vill ha det NU!!:))

    Kram
    Adela

    SvaraRadera
  20. Åh vad fint!!!! Du får sluta visa fina bilder från ert rum, jag blir ju galen av längtan tills vårt är byggt.... ;) =)
    Jättefint, verkligen Katarina!
    Jag har länkat till dig idag ;) :)
    Kram och ha en ny fin vecka!
    /Maria

    SvaraRadera
  21. Hej vännen!

    Vilket uterum ni har, heeelt underbart!!!!
    Tänk om man hade ett sånt.

    Hoppas solen skiner hos er också idag
    KRAM

    SvaraRadera

Heeeej!

Å vad jag blir glad för att just du vill skriva
en liten hälsning här.
Det värmer och går rakt in i mitt hjärta!
Kraaaam Katarina
♥ ♥ ♥