Follow my blog with Bloglovin

torsdag 27 september 2012

Lila....

 Godkväll i stugorna!!
 Jag önskar mig ju en trädgård full av blommor där man kan göra buketter utan att nypa av varendaste blomma. Jag satte ju rätt mycket nya växter i år och det ska bli spännande att se hur de tar sig. Bästa köpet var nog de ljuvliga lila rosbuskarna som sitter nedanför verandan.
De var små och klena då de planterades men ger redan en riklig skörd...;)
Jag kan inte skryta med att jag är en sann trädgårdsvän just nu...
Så är det varje år för mig. Jag är ivrig på våren och försommaren för att sedan tappa sugen mot hösten. Då är det plötsligt mycket trevligare att sitta inne o kura.
I år skyller jag på regnet.

                 
                 
 I morgon är jag ju ledig så då ska köket beställas och klinkersgolvet inhandlas......;)
Ha en fin fredag!
Kram Katarina

13 kommentarer:

  1. Såå fina blombilder du visar,men gillar särskilt den fina prydnaden på spishyllan i förra inlägget:)) ha de gott...kram

    SvaraRadera
  2. Snygg bukett!!! Vad roligt att du är nöjd med dina rosbuskar:)). Jag är också ute mindre och mindre i trädgården. Jag får snart simma fram i min:).
    Ha en fin kväll och härlig ledig fredag.
    Kramelikram

    SvaraRadera
  3. Så fin bukett, nu har du fint till helgen. Skönt och vara ledig imorgon, men du har mycket och fixa. Jag är ledig varannan fredag.
    Ha en fin helg
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  4. Vilken ljuvlig bukett, har du gjort den själv??? Ja, nu är det ju inte så att jag inte tror att du dkulle kunna det, ha ha ha…
    Du e rolig du, bura in frukten, jo jag tackar;-)
    Näää, jag bytte min fredag mot idag så imorgon jobbar jag. Men jag har lagt in om ledig v.44 så det känns ok att veta att man har lite ledigt att se fram emot;-) Nu när jag går upp till 75% på måndag..
    Hur mycket jobbar du? För du brukar vara ledig på fredagar va?
    Du, jag vet allt om den där ångesten, beställde man rätt nu eller var man för ivrig?? Fast jag gillar verkligen den där stolarna du visade, de var suuuuuperduperfina!!
    Jo, jag ska kolla om de har lamporna i vitt också, men inte denna månaden, måste prioritera vinterkläder till tösen;-)
    Just nu vill man bara köpa en himla massa tycker jag. Jag vill ha inredning och den listan kan göras lååååång, mattor till köket så det blir lite mer ombonat, lampor, nytt soffbord, en tv-bänk, ett matbord till glasverandan… bla bla bal
    Herregud tänker jag sen! Jag lever och andas varje dag, nog kan jag vänta lite till på alla saker man vill ha då:-)
    Nu är det dax för mig att gå och natta för jag måste upp vid fem imorgon då jag ska tvätta håret och blåsa och locka och de då va;-)
    Tjingeling pinglan och sov så gott!
    Tror nog att du surplar på ett glas rött ikväll din livsnjutare där, ha ha ha
    Kraaaaam på dig!

    SvaraRadera
  5. Tack gulliga du för allt de fina du skrev!! Otroligt tjusig bukett!! Jag är som du tror jag.... När våren kommer är jag full av inspiration och vill verkligen fylla trädgården med blommor och växter, men ju längre sommaren går och mot hösten så liksom tappar jag den där tråden...på nåt konstigt vis..!Kanske inte dom där gröna fingrarna har vuxit ut på mig än.... Kanske nästa år??!! Kram Kate

    SvaraRadera
  6. hello!
    Vilken otroligt vacker bukett so fin,, och härliga färger!
    Gillar jag!!!!
    Hoppas du får en fin helg
    Kramar Kathrine

    SvaraRadera
  7. Mysigt med trädgård och mysigt med buketter som man kan göra med trädgårdens skatter. Finns inget vackrare :) Trevlig helg. Kram Johanna

    SvaraRadera
  8. Vilka vackra blommor!

    Önskar dig en trevlig fredag.
    Kram Linda

    SvaraRadera
  9. Vilken fin bukett du har där, är den gjord med blommor från din trädgård?

    Skönt att vara ledig idag, jag jobbar em men är sen ledig helgen. Ska försöka ta mig upp till Kopparberg på marken. Men ditt nöje att beställa kök och klinkersgolv lät ju roligare... Vårt kök är jag nöjd med men skulle gärna ha golvvärme och klinkers :).

    Ha nu en skön helg, kram Ing-Britt

    SvaraRadera
  10. Hej goa Katarina!

    Åhh vilken underbar bukett!
    Ja visst är det härligt att kunna plocka in lite från trädgården sådär..! Jag behöver mer höstblommor i vår trädgård märker jag. Det börjar bli tomt nu när rosorna sjunger på sista versen liksom.

    Vad fina lampor ni skall ha i köket förresten..!!!
    Och vad duktiga ni är, det kommer att bli så himla snyggt!

    Har ni löst fläktproblemet ännu?
    Vi grubblade länge, men valde tillslut en kolfiberfläkt som visat sig fungera utmärkt :)

    Kameran, eller objektivet. Ja, det som brukar "hänga med" när man köper kameran är vanligen ett justerbart. Dvs du kan zooma lite fram och tillbaka. Vilket är ganska smidigt. Men..kvaliteten eller skärpa och ljuskänslighet brukar bli lidande. Så mitt fasta (dvs ej zoombara) objektiv ger bättre bilder än mitt 18-35mm.

    Kraaaaam
    Mia

    SvaraRadera
  11. Vilken härlig bukett. Själv lyckas jag aldrig med rosor, men kan ändå inte låta bli att köpa nya buskar för varje år. Nästa år ska jag skydda blommorna bättre från rådjuren, får se om det går bättre efter det.

    Må så gott. Kram Therese

    SvaraRadera
  12. kikar in å säger hej! har varit dålig på att lämna spår sissta tiden ..men min tid har varit knapp ...jag ska länka dig så snart jag får lite hjälp ..gillar din blogg ..vilken fin kökslampa du hittat ...ditt kök kommer att bli kanon ..kram jeanette

    SvaraRadera
  13. Underbara bilder ..,
    Kram Karina

    SvaraRadera

Heeeej!

Å vad jag blir glad för att just du vill skriva
en liten hälsning här.
Det värmer och går rakt in i mitt hjärta!
Kraaaam Katarina
♥ ♥ ♥