Follow my blog with Bloglovin

måndag 28 juli 2014

Dags att jobba igen....

Hej hej!
Jaha så var semestern slut för den här sommaren då.
Jag känner mig nöjd...det går ju inte att vara annat med det väder vi haft.
Jag har hunnit läsa 3 böcker, umgåtts med familj och vänner, softat och ätit på tok för mycket.Sommaren är ju inte slut bara för att semestern är det..
Jag har det ju väldigt bra på mitt jobb så kommer det fler brännheta dagar flexar jag och går hem tidigare.
Till helgen ska vi iväg på roligheter och i slutet av september åker vi ju till Kreta.
 Så vi har en hel del att se fram emot.

 Har ni semester ännu?
Nix här kan jag inte sitta...mot jobbet var det!
Kraaaaaaaaam Katarina

9 kommentarer:

 1. Försöker och inte tänka på den måndagen, blir om två veckor för mig. Men som du skriver, sommaren fortsätter med en massa kul även om man jobbar. Fast just nu sitter jag fast, får bärga bilen till lagning idag, stendöd, ev av värmen!!
  Ha en bra dag på jobbet, poolen väntar när du kommer hem.
  Kramar/AM

  SvaraRadera
 2. Härliga semesterbilder. Jag har två veckor kvar, så skönt. Kreta i september åhhh det är ju toppen. Jobba på nu... Kraaaaaam Pia

  SvaraRadera
 3. Jaaa vilken semester du haft, (kanske bara Oskarshamnn då...ha,ha...:):), men kan du flexa har du många härliga sommardagar kvar än. Själv har jag fyra veckors ledighet framför mig o sitter här o bara njuter. Kommer förhoppningsvis upp i dina trakter nästa vecka så hoppas vi kan träffas då. Vi hörs vännen. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Jag är inne på min andra jobbvecka men nästa vecka har jag semester igen. Har också friheten med att kunna flexa så det blir tidigar mornar så man kan få lite eftermiddag hemma. Och jag håller verkligen med dig om att sommaren inte tar slut när semestern gör det, det gäller att njuta så länge det går.

  SvaraRadera
 5. Nu har jag läst ikapp hos dig, åh vad glad jag blir varje gång! Alltså jag har ju varit ledig i 4 månader och gissa om man då får nojja..., nu är det 2 v kvar till jag börjar alldeles nytt jobb! Det är lätt att bli rastlös.... Maken jobbar denna v sen har han ledigt 2 v till. Kram

  SvaraRadera
 6. Känns ju lite taskigt att säga, men jo, jag har semester kvar. Halva faktiskt...två veckor! :) Men precis som du skriver så är ju inte sommaren slut bara för att semestern är det! Det är viktigt att komma ihåg! Och en Kretaresa är ju jättemysigt att se fram emot!
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Vilken sommar vi har haft! Helt underbar! jag har några veckor till... men det är alltid skönt att komma in i rutiner igen.

  KRAM!! Anna

  SvaraRadera
 8. Japp, semester ännu. Börjar på torsdag.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 9. Nu börjar jag härifrån... Har inte hunnit läsa ikapp sen vi var iväg.. så jag har en del att ta igen;-)
  De små trollungarna, vilka är de? De är väldigt lika varann, men tyckte även att pojken var väääldigt lik er Rasmus, eller har jag fel??
  Ha de gott på jobbet gullhöna, så skriver jag på vägen;-)
  Puss o kram <3

  SvaraRadera

Heeeej!

Å vad jag blir glad för att just du vill skriva
en liten hälsning här.
Det värmer och går rakt in i mitt hjärta!
Kraaaam Katarina
♥ ♥ ♥