Det är ju inte klokt vad vi gör mycket skoj nu för tiden...;)
Nu är vi just på väg till storstan för några härliga dagar med
vännerna T och A.
vännerna T och A.
Vi ska bo på hotell, äta gott, gå på Peter Le Marc och bara mysa.
Sally får stanna hemma med husvakterna..;)
Så fort vi kommit upp och ställt ifrån oss bilen tar vi picknick korgen och
hoppar på första bästa båt till Fjäderholmarna.
Det blir underbart!
Särskilt eftersom vi pratat om picknick hela sommaren men ännu inte fått till någon..;)
I korgen (läs kylväskan) har vi med vår nya favoritpasta sallad.
Den kan man med fördel förbereda dagen innan så smakerna liksom får gå in i pastan.
Jag gör på en höft men ska försöka återge hur jag gjort.
Till peston som jag mixar med mixerstav har jag använt:
Ca 215gr Mozzarella
Ca 10st Soltorkade tomater
2 stora vitlöksklyftor
50gr Pinjenötter
salt, peppar
Ca ½ kruka färsk basilika
2 nävar ruccola
Några matskedar olivolja
Välj en pastasort som peston fastnar lite i Jag har valt skruvar.
Blanda den kokta avsvalnade pastan med peston.
På plats blandar jag sedan pastan med babyspenat, coctailtomater,sockerärtor och rödlök.
Räcker till 4-6 pers.
Sedan kommer vi servera den med Italiensk skinka,
korv och ett gott vin
Tjingeling och ha en härlig fredag!
Jag har såklart med mig kameran...;)
Kram Katarina
Så fort vi kommit upp och ställt ifrån oss bilen tar vi picknick korgen och
hoppar på första bästa båt till Fjäderholmarna.
Det blir underbart!
Särskilt eftersom vi pratat om picknick hela sommaren men ännu inte fått till någon..;)
I korgen (läs kylväskan) har vi med vår nya favoritpasta sallad.
Den kan man med fördel förbereda dagen innan så smakerna liksom får gå in i pastan.
Jag gör på en höft men ska försöka återge hur jag gjort.
Till peston som jag mixar med mixerstav har jag använt:
Ca 215gr Mozzarella
Ca 10st Soltorkade tomater
2 stora vitlöksklyftor
50gr Pinjenötter
salt, peppar
Ca ½ kruka färsk basilika
2 nävar ruccola
Några matskedar olivolja
Välj en pastasort som peston fastnar lite i Jag har valt skruvar.
Blanda den kokta avsvalnade pastan med peston.
På plats blandar jag sedan pastan med babyspenat, coctailtomater,sockerärtor och rödlök.
Räcker till 4-6 pers.
Sedan kommer vi servera den med Italiensk skinka,
korv och ett gott vin
Tjingeling och ha en härlig fredag!
Jag har såklart med mig kameran...;)
Kram Katarina
God morgon!
SvaraRaderaDen salladen lät väldigt god :)
Hoppas ni får en toppenhelg!
Kram!
Men vilken härlig helg ni har framför er! Pastasalladen ska jag absolut göra, kul med nya recept.
SvaraRaderaDrick Gott, Ät Gott & Må Gott!
Ser jättegott ut! Åh vad mysigt att åka på utflykt! Ha det så trevligt.
SvaraRaderaKram Lena
så underbart att få åka iväg o koppla bort allt och bo på hotell o bara ha det bra. hoppas ni får det mysigt. kram jannice
SvaraRaderaHa de uuuuunderbart sockervännen!
SvaraRaderaVi är nu på väg till Helsingborg för en dagstur till Helaingör med mamma o pappa:) ha de gott o bara njuuuut! Kramar Anna
Hoppas ni får en riktigt superduperkul helg!
SvaraRaderaKram!
Ha en toppenkväll/ helg! Kram
SvaraRaderaMysigt! Man ska passa på att njuta av allt det fina så här på sommaren. Ska bli kul att se dina bilder sedan... Kraaam Pia
SvaraRaderaMen visst är det kul att hitta på saker..... Kram Anette
SvaraRaderaSkoj att få hitta på en massa :)
SvaraRaderaNjut av det...
Och tack för receptet, låter super smarrigt :)
Kram och ha det fint
Låter helt underbart!!!!
SvaraRaderaOch vilket härligt recept måste provas!!!
Ha det supermys i värmen fina du
kramar